Selvbinder

Viser alle 14 resultater

 • SB01

  DKK 199,00

  Elegant Ensfarvet selvbinder butterfly i microfiber i sort med matchende pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB02

  DKK 199,00

  Denne blomstrede selvbinder butterfly i mørkeblå og lyse nuancer passer til enhver gentlemans garderobe. Selvbinderbutterflyen er fremstillet i 100% recycled polyester, kvaliteten er lækker og blød, som gør det nemt at binde sløjfen. For at opnå et fuldendt look, kan sløjfen styles med den tilhørerne pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB04

  DKK 199,00

  Elegant Ensfarvet selvbinder butterfly i microfiber i hvid med matchende pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB14

  DKK 199,00

  Klassisk Prikket selvbinder butterfly i 100% Recycled Polyester i blå, rød med matchende pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB20

  DKK 199,00

  Elegant Ensfarvet selvbinder butterfly i microfiber i blå med matchende pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB37

  DKK 199,00

  Klassisk Ensfarvet selvbinder butterfly i microfiber i rød med matchende pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB42

  DKK 199,00

  Klassisk Stribet selvbinder butterfly i 100% Recycled Polyester i blå, hvid med matchende pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB45

  DKK 199,00
  Denne stribede selvbinder butterfly i blå og hvide farver passer til enhver gentlemans garderobe. Selvbinderbutterflyen er fremstillet i 100% recycled polyester, men kvaliteten er stadig lækker og blød, som gør det nemt at binde sløjfen. For at opnå et fuldendt look, kan sløjfen styles med den tilhørerne pynteklud.
  Tilføj til kurv
 • SB46

  DKK 199,00

  Denne stribede selvbinder butterfly i blå og grønne nuancer passer til enhver gentlemans garderobe. Selvbinderbutterflyen er fremstillet i 100% recycled polyester, men kvaliteten er stadig lækker og blød, som gør det nemt at binde sløjfen. For at opnå et fuldendt look, kan sløjfen styles med den tilhørerne pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB48

  DKK 199,00

  Denne stribede selvbinder butterfly i mørkeblå og røde farver passer til enhver gentlemans garderobe. Selvbinderbutterflyen er fremstillet i 100% recycled polyester, men kvaliteten er stadig lækker og blød, som gør det nemt at binde sløjfen. For at opnå et fuldendt look, kan sløjfen styles med den tilhørerne pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB51

  DKK 199,00

  Denne stribede selvbinder butterfly i blå og vinrød passer til enhver gentlemans garderobe. Selvbinderbutterflyen er fremstillet i 100% Recycled polyester, men kvaliteten er stadig lækker og blød, som gør det nemt at binde sløjfen. For at opnå et fuldendt look, kan sløjfen styles med den tilhørerne pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB53

  DKK 199,00

  Denne mønstrede selvbinder butterfly i blå og grå farver passer til enhver gentlemans garderobe. Selvbinderbutterflyen er fremstillet i 100% recycled polyester, men kvaliteten er stadig lækker og blød, som gør det nemt at binde sløjfen. For at opnå et fuldendt look, kan sløjfen styles med den tilhørerne pynteklud.

  Tilføj til kurv
 • SB61

  DKK 199,00
  Denne ensfarvede selvbinder butterfly i grå passer til enhver gentlemans garderobe. Selvbinderbutterflyen er fremstillet i 100% recycled polyester, men kvaliteten er stadig lækker og blød, som gør det nemt at binde sløjfen. For at opnå et fuldendt look, kan sløjfen styles med den tilhørerne pynteklud.
  Tilføj til kurv
 • SB62

  DKK 199,00

  Denne stribede selvbinder butterfly i mørkeblå og karamelbrun farver passer til enhver gentlemans garderobe. Selvbinderbutterflyen er fremstillet i 100% recycled polyester, men kvaliteten er stadig lækker og blød, som gør det nemt at binde sløjfen. For at opnå et fuldendt look, kan sløjfen styles med den tilhørerne pynteklud.

  Tilføj til kurv